Menu

IPTV tietokone ohjeet

IPTV tietokone ohjeet – Selvitä, miten pääset aloittamaan IPTV:n käytön tietokoneella! Jos haluat katsoa IPTV:tä tietokoneellasi, sinun on ladattava IPTV-sovellus. Alla on erilaisia sovelluksia, jotka toimivat tietokoneen kanssa. Klikkaa mitä tahansa sovellusta saadaksesi tietää, miten pääset alkuun. On tietenkin muitakin sovelluksia, jotka toimivat laitteesi kanssa, mutta alla ovat ne, joita suosittelemme.

Voit tietysti katsella IPTV:tä riippumatta siitä, onko sinulla Windows- vai MAC-käyttöjärjestelmällä varustettu tietokone. Se toimii myös erittäin hyvin, jos käytät alla olevia sovelluksia. Voit tietysti käyttää myös muita sovelluksia.

IPTV Smarters

Windows & MAC

Osta tietokone - IPTV tietokone

Osta tietokone jostakin suuremmasta ketjusta, kuten Gigantti tai Powerista. Emme suosittele käytetyn tietokoneen ostamista, koska et voi koskaan tietää, miten sitä on käytetty. Käytettyä laitetta on saatettu käyttää väärin, ja tärkeät komponentit, kuten kiintolevy, prosessori tai RAM-muisti, ovat saattaneet vahingoittua. Tietokonetta ei myöskään ole tehty käsittelemään suuria IPTV-soittolistoja, joissa voi olla useita satoja tuhansia nimikkeitä. Siksi on suositeltavaa käyttää mieluiten Apple TV: tä tai esimerkiksi Formuler Boksia. Älä kuitenkaan anna tämän lannistaa itseäsi. Tietokone toimii aina IPTV:n kanssa, mutta jos haluat parhaan mahdollisen kokemuksen, TV on tietysti paras vaihtoehto.

Riippumatta siitä, onko sinulla jo tietokone vai oletko ostamassa uutta, on hyvä poistaa tarpeettomat sovellukset ja ohjelmat, joita ei käytetä, sillä ne vievät tallennustilaa ja joskus myös RAM-muistia, jos ohjelma on käynnissä taustalla.

Perusasetukset

Suorita perusasetukset ja hyväksy uuden tietokoneen (jos se on uusi) mahdolliset ehdot. Kirjaudu sitten sisään tai luo google- tai icloud-tili tietokoneeseen riippuen siitä, onko kyseessä MAC- vai Windows-pohjainen tietokone. Asenna tarvittavat sovellukset/ohjelmat ja tallenna pakkaus, sillä takuusi voi liittyä siihen.

Liitä uusi laite myös verkkoon. On aina suositeltavaa käyttää Ethernet-kaapelia (verkkokaapelia), mutta se toimii hyvin myös Wifin kanssa, kunhan reititin ei ole liian kaukana ja se on hyvä reititin, joka kattaa hyvin kodin verkon.

Jos tiellä on suuria esineitä, kuten jääkaappeja, vaatekaappeja, ovia jne., tietokone saattaa ajoittain menettää tai katkaista yhteyden. Ole siis varovainen ja käytä verkkokaapelia laitteen ja reitittimen välillä.

Lataa IPTV-sovellus

Nykyään on olemassa monia erilaisia IPTV-sovelluksia lähes kaikille tietokoneille. Useimmat niistä eivät kuitenkaan ole kovin hyviä, joten olemme keränneet yhteen ne muutamat, jotka mielestämme toimivat parhaiten. Alla on joitakin niistä, joita suosittelemme. Nämä sovellukset toimivat erinomaisesti Acer-, Asus-, MSI-, Lenovo-, MAC- ja monissa muissa tietokonemerkeissä. Lataa sovellukset mieluiten Play Storesta tai Appstoresta.

IPTV tietokoneella - Kokeilujakso

Nyt on aika pyytää meiltä ilmainen testi painamalla alla olevaa painiketta. Suosittelemme aina, että ostat 3 kuukautta ilmaisen kokeilujakson jälkeen, jotta sinulla on aikaa testata kunnolla, sillä valikoimamme on valtava. Tarjoamme lähes kaikki urheilulajit, elokuvat, sarjat ja dokumentit, jotka voit kuvitella. Tietenkin koko valikoima sisältyy myös, kun kokeilet palvelua ilmaiseksi. Lue lisää valikoimastamme täältä.

Tiivistelmä
IPTV Smart TV Instruktioner Svensk IPTV

Lopuksi suosittelemme uuden tietokoneen ostamista IPTV:n katselua varten. Suorita sitten perusasetukset ja liitä tietokone internetiin (mieluiten verkkokaapelilla). Lataa sitten IPTV-sovellus ja pyydä ilmainen kokeilujakso tai osta meiltä 1-12 kuukauden paketteja.

Nauti, kanavat, elokuvat, sarjat, dokumentit + kaikki PPV-tapahtumat! Koska monet tietokoneiden sovellukset eivät ole kovin hyviä, olemme listanneet muutamia, jotka mielestämme toimivat parhaiten tietokoneella riippumatta siitä, onko käyttöjärjestelmänä Windows vai MAC OS. Voit tietysti kokeilla muita saatavilla olevia sovelluksia, sillä useimmat sovellukset ovat melko samanlaisia siinä, miten ne tulisi asentaa.

Suositeltujen sovellusten oppaat:

IPTV Tietokone ohjeet iptvsuomi

1. osta tietokone

2. tee perusasetukset

3. lataa IPTV-sovellus

IPTV på datorn

4. Testaa/osta palvelumme

IPTV med datorn

5. Nauti IPTV:stä!