Menu

IPTV Extreme ohjeet

IPTV Extreme on saatavana kahtena eri versiona, IPTV Extreme PRO ja IPTV Extreme. Sovelluksen avulla voit suoratoistaa kanavia IP-TV-laitteellasi.

IPTV Extreme Ohjeet laitteellesi

Ohjeet IPTV Extreme PRO:lle

IPTV Extreme PRO on, kuten se kuulostaa, sovellusten kehittynein versio. Sovellus voi olla hieman edistynyt aluksi, ja siksi sitä suositellaan niille, jotka ovat tottuneet lataamaan IPTV-soittolistoja. Lataa soittolistasi heidän verkkosivustonsa kautta täältä: https://iptvextreme.eu/.

Sovelluksen avulla voit ladata kanavia seuraavilla tavoilla:

  • M3U-linkki
  • Xtream Codes-soittolista (kirjautumistiedot)
  • MAG/Stalker Portal

On suositeltavaa, että lataat IPTV-soittolistasi Xtream-koodeilla (eli kirjautumistiedoillasi, jotka saat meiltä ostaessasi tai ilmaisen kokeilujakson yhteydessä). Tämä johtuu siitä, että EPG (ohjelmaopas) asennetaan automaattisesti taustalla.

Jos valitset esimerkiksi M3U:n, sinun on täytettävä manuaalisesti meiltä saamasi EPG-linkki. Pro-versio on saatavilla joihinkin Smart TV:n ja Android-laitteisiin. Niitä ei kuitenkaan ole saatavilla Applen laitteisiin, sillä sovellukset on luotu erityisesti Android-pohjaisille laitteille.

Vaihe 1

Käynnistä sovellus ja merkitse MAC-osoitteesi laatikon keskelle. Sinun ei pitäisi täyttää tätä meidän kanssamme, vaan käyttää heidän verkkosivustoaan voidaksesi yhdistää sen meiltä saamiisi Xtreamcode-tietoihin.

IPTV Extreme IPTVsuomi ohje vaihe 1

Vaihe 2

Mene nyt osoitteeseen https://iptvextreme.eu/ ja poista ensin kaikki soittolistat. Suosittelemme, että teet tämän, vaikka sinulla ei olisi aktiivista soittolistaa. Voit tehdä tämän täyttämällä mac-osoitteesi”Poista kaikki soittolistat”-ruutuun. Valitse sitten”Soittolistat ja VPN-profiilit”. Paina sitten sen vieressä olevaa”Poista kaikki” -painiketta.

IPTV Extreme IPTVsuomi ohje vaihe 2

Vaihe 3

Kopioi ja liitä mac-osoitteesi”Lisää soittolistoja” -ruutuun ja kopioi myös meiltä sähköpostitse saamasi m3u-linkki. Liitä sitten m3u-linkkisi”Soittolistan linkki” -kenttään. Täytä ”iptv-suomi.com””Playlist Name” -kenttään.

IPTV Extreme IPTVsuomi ohje vaihe 3

Vaihe 4

Lataa kanavat uudelleen käynnistämällä sovellus uudelleen tai painamalla 0 kaukosäätimessä. Huomaa, että joskus sinun on käynnistettävä sovellus uudelleen katkaisemalla laitteesta virta 2-3 kertaa.

IPTV Extreme IPTVsuomi ohje vaihe 4

Vaihe 5

EPG:n osalta siirry kohtaan”Valikko” ja valitse”Pakota EPG-lataus”, jos EPG ei ole ilmestynyt 20 minuutin kuluttua.

IPTV Extreme IPTVsuomi ohje vaihe 5

Mistä voin ladata sovelluksen?

Sovellus on ladattavissa Play Storesta. Myös APK-tiedostoja on ladattavissa, mutta sitä ei suositella, sillä monet niistä saattavat sisältää viruksia. IPTV Extremen omalta verkkosivustolta löytyvä APK-tiedosto ei näytä olevan enää saatavilla.

Lataa IPTV Extreme täältä

Mitä laitteita voin käyttää?

Smart TV

IPTV Extreme ja Smart TV ovat hyvä yhdistelmä, kun sinulla on kokemusta IPTV-sovelluksista. Sovellus toimii hyvin Älytelevisio LG ja tietenkin muut älytelevisiomerkit, kuten Samsung, Sony, Philips jne. Smart TV LG on laite, johon voi asentaa IPTV Extreme Pro -sovelluksen ja monia muita sovelluksia ja jota voidaan käyttää television katseluun. Suosittelemme kuitenkin aina poistamaan tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, ja hankkimaan hieman uudemman mallin, sillä useimmat IPTV-luettelot ovat nykyään hyvin laajoja ja sisältävät satoja tuhansia nimikkeitä, kuten kanavia, elokuvia, sarjoja, dokumentteja jne.

Sovellus on joustava TV-laitteissa, sillä se on suunniteltu toimimaan parhaiten Smart TV -järjestelmissä, Android TV:ssä ja Android-laitteissa sekä matkapuhelimissa. Sovellus on käytettävissä useimmissa LG:n, Sonyn, Samsungin ja Philipsin televisioissa, joissa on Android-pohjainen järjestelmä. Vaikka sovellus toimisikin hyvin laitteesi kanssa, on suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Tivimatea.
[custom-step-guide id=”14054″]

Nvidia Shield

IPTV Extreme PRO ja NvidiaShield ovat loistava ratkaisu, mutta on olemassa parempia ratkaisuja, joilla pääset alkuun. Sovellus on suunniteltu toimimaan parhaiten Android-pohjaisissa järjestelmissä. Vaikka sovellus toimisi hyvin laitteesi kanssa, on suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Nanomid.

Android Boksi

IPTV Extreme PRO ja Android Box toimivat aluksi hyvin. Sovellus on suunniteltu toimimaan parhaiten Android-pohjaisissa järjestelmissä. Vaikka sovellus toimisikin hyvin laitteesi kanssa, on kuitenkin suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Tivimate, koska siinä on parempi käyttöliittymä ja vakaammat palvelimet.

Xiomi Mi

IPTV Extreme PRO Xiomi Mi S Boxilla tai Xiomi Mi Stickillä, ne eivät valitettavasti ole parhaita laitteita IPTV-katseluun verrattuna esimerkiksi Apple TV:hen. Tämä johtuu siitä, että molempien laitteiden prosessori ei ole vahvin. Jos haluat katsoa IPTV:tä Xiomi Mi -laitteilla, se on tietysti mahdollista ja kokemus voi silti olla hyvä. Jos kuitenkin etsit vakaampaa ja joustavampaa ratkaisua, tämä ei ole suositeltava vaihtoehto.

Formuler Boksi

IPTV Extreme PRO ja Formuler Box toimivat melko hyvin. Formuler-laatikko on kuitenkin luotu hieman erilaiseksi Android-laatikoksi, sillä siinä on oma IP-TV-sovellus MyTVOnline. MyTVOnline-sovellukset ovat paljon parempia kuin Extreme-sovellus, ja siksi on suositeltavaa käyttää niitä.
[custom-step-guide id=”14089″]

Mobiili

IPTV Extreme with Mobile on täysin hyvä ratkaisu, jos sinulla ei ole muita vaihtoehtoja. IPTV matkapuhelimessa tämän sovelluksen avulla on hieman monimutkaisempi ratkaisu, jos haluat katsoa televisiota liikkeellä. Toisin sanoen kännyköille, kuten IPTV Smartersille, on olemassa parempia sovelluksia. Sovellus on luotu myös Android-laitteille, joten jos sinulla on iPhone, et voi ladata tätä sovellusta. Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää sen sijaan IPTVX-sovellusta.

Tabletti

IPTV Extreme tabletilla on parempi kuin matkapuhelimella, jos haluat päästä alkuun Android-pohjaisella tabletilla. IPTV tabletilla toimii hienosti, jos haluat katsoa televisiota liikkeellä. Jos sinulla on iOS-laite (iPad), IPTVX-sovellusta suositellaan sen sijaan.
[custom-step-guide id=”14089″]

IPTV Extreme FAQ

Kuinka asentaa IPTV Extreme Smart TV:hen?

Voit asentaa sovelluksen älytelevisioon (Samsung, Google TV, LG tai muu merkki) lataamalla sovelluksen ensin Play-kaupasta. Kun olet tehnyt tämän, lue ohjeet siitä, miten sovellus toimii kyseisessä laitteessasi. Pyydä sitten ilmainen testi klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Onko IPTV Extreme ilmainen?

Ei, sovellus ei ole ilmainen. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi, mutta suosittelemme, että ostat PRO-version noin 30 kruunulla, koska se avaa joitakin hyviä ominaisuuksia.

Miten saada tekstitys IPTV Extreme Pro -palveluun?

Sovelluksen tekstitykset ovat käytettävissä painamalla kaukosäätimen punaista painiketta. Monet ovat kuitenkin raportoineet, että sovelluksen myöhemmät versiot eivät enää tue tekstityksiä. Siksi suositellaan toista sovellusta.

IPTV Extreme Tekstitykset

Valitettavasti tekstitys toimii huonosti tässä sovelluksessa. Jos tekstitys on sinulle tärkeää, valitse toinen sovellus.

Useimmissa nimikkeissä on tekstitys, joka latautuu automaattisesti kanavien mukana, kun käynnistät sovelluksen. Jos joillakin kanavilla ei ole tekstitystä, niin valitettavasti ei ole, vaikka useimmilla onkin. Joissakin tapauksissa voit ladata tekstityksiä omista lähteistäsi, mutta emme suosittele tai tarjoa tukea tähän, koska keskitymme tärkeämpiin tehtäviin asiakkaillemme.

Jos haluat tietää lisää sovelluksen tekstityksestä, se on yleensä googletuksen päässä, josta voit lukea lähinnä sovelluksen valmistajan omilta verkkosivuilta. Toivotamme sinulle onnea! Jos tarvitset apua, olemme aina täällä!

IPTV Extreme Pro LG Smart TV:ssä

Sovellus toimii hyvin Smart TV LG. Smart TV LG on laite, johon voi asentaa IPTV Extreme Pro -sovelluksen ja monia muita sovelluksia ja jota voidaan käyttää television katseluun. Suosittelemme kuitenkin aina poistamaan tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, ja hankkimaan hieman uudemman mallin, sillä useimmat IPTV-luettelot ovat nykyään hyvin laajoja ja sisältävät satoja tuhansia nimikkeitä, kuten kanavia, elokuvia, sarjoja, dokumentteja jne.

Ohjeet asennuksen suorittamiseen löytyvät täältä. Yleensä kestää noin 5-15 minuuttia päästä alkuun, kun yrität ensimmäistä kertaa saada TV-kanavat Smart TV LG:hen. Jos kuitenkin jäät jumiin ja tarvitset apua, voit aina ottaa yhteyttä tukitiimiimme.