Menu

Miksi valita IPTV Suomi?

Miksi valita IPTV Suomi?

Meillä on yksi parhaista kokonaiskäyttöajoista. Mitä se tarkoittaa? Tämä tarkoittaa, että olemme yksi IPTV-palveluntarjoajista, jonka palvelussa on vähiten keskeytyksiä. Keskeytykset eivät ole koskaan 100-prosenttisesti vältettävissä, ei edes suurilla virallisilla TV-palveluntarjoajilla.

On kuitenkin olemassa myös useita muita keskeisiä tekijöitä. Yksi avaintekijöistä on käyttää samoja ja monipuolisempia lähestymistapoja ruoan käyttöön. Jos yksi laite pettää, toinen laite voi tuhota sen. Tämä on yksi parhaista tavoista estää katastrofit. Itse asiassa kämmenten poistaminen muutaman kerran vähemmän kuin mitä todella tarvitaan, on aika paljon. Tästä syystä monet jälleenmyyjät eivät tee näin, mikä vaarantaa myynnin.

Toinen tapa on investoida pieniin ja erikoistuneisiin laitoksiin, mikä auttaa vähentämään tapausten määrää. Nämä ovat paljon kalliimpia ouin tavalliset, yksinkertaisemmat versiot palvelimista, jotka pystyvvät käsittelemään perusasioita, kuten pientä liikennemäärää, pientä tallennustilaa jne.

Vaikka olemme yksi markkinoiden aktiivisimmista toimijoista, olemme päättäneet investoida erilaisiin toimenpiteisiin, ja tämä on myös yksi tärkeimmistä syistä siihen, että olemme kilpailukykyisempiä kuin monet muut. IPTV-maailmassa sanonta ”saat sen, mistä maksat” on täysin vanhentunut. Meillä on varmasti muitakin puolittaisia toimenpiteitä, jotka ovat tarkoituksenmukaisempia sekä turvallisuuden että varmuuden kannalta. Jos haluat maksimoida 20 tai 150 euroa vertailukelpoisesti, voit tehdä niin, mutta silloin sinun on varmistettava, että kustannukset ovat ainakin muutaman kerran pienemmät ja hinta ja aika ovat muutaman kerran suuremmat. Tiedätkö, mitä tehdä? Voit vapaasti kokeilla meitä 1 tunnin ajan tai koko kuukauden hintaan

21 EUR

.

omenatuotteet-iptv

Noin 8760 tunnin (365 päivän) aikana palvelumme oli poissa käytöstä yhteensä noin 21 tuntia, mikä antaa meillein 99,99 %:n kokonaiskäytettävyyden.

Tämä on enemmän kuin joillakin Ruotsin virallisilla TV-palveluntarjoajilla. Tämä johtuu siitä, että terveydenhuoltojärjestelmiä käytetään eri puolilla maailmaa ja vain muutamissa eri maissa.

Laitteen käyttöikä voi olla esimerkiksi 30 päivää. Tämä tarkoittaa, että ohjelma on ollut toiminnassa 30 päivää. Jos järjestelmän suorituskyky heikkenee, järjestelmän käyttö muuttuu. Jos laite jätetään paikalleen 10 päiväksi käytön aloittamisen jälkeen, uusi käyttöaika on 10 päivää. Jos kissa lopetetaan kolmantena päivänä, ohjelman käyttöpäivien kokonaismäärä on 39 päivää (30-1+10=39).

Voimme myös sanoa, että olemme yksi niistä harvoista IPTV-palveluntarjoajista maailmassa, jotka käyttävät paljon IPTV-kanavia kaukokäyttöön.

Olemme SvenskIPTV.comin jälleenmyyjä.

Premium-kanava SwedishIPTV