Menu

Duplex IPTV -ohjeet

Duplex IPTV eli Duplex Play mahdollistaa kanavien suoratoiston IPTV-laitteellasi.

↓Rullaa alaspäin nähdäksesi ohjeet kyseistä laitettasi varten↓

Duplex IPTV Ohjeet kyseistä laitetta varten

Duplex IPTV:n ohjeet

Duplex IPTV on ladattavissa useimpiin laitteisiin nykyään. Sovellus on hyvin yksinkertainen ja helppo ottaa käyttöön, ja sitä suositellaan kaikille, jotka haluavat helposti tutustua IP-TV:n maailmaan. Suosittelemme aloittamaan Duplex Play ja siirtymään myöhemmin kehittyneempään sovellukseen, joka on yleensä hieman vakaampi ja jossa on parempi käyttöliittymä. Tälle sivulle olemme koonneet Duplex IPTV -sovelluksen oppaat, jotta pääset nopeasti alkuun omalla laitteellasi, olipa sinulla sitten Smart TV, tietokone tai muu laite.

Sovellus toimii seuraavilla laitteilla:

  • Smart TV
  • Nvidia Shield
  • Xiomi Mi Boksi
  • Xiomi Mi Stick
  • Firestick
  • Android Boksi
  • Tietokone (Windows)

Mistä voin ladata sovelluksen?

Sovellus on ladattavissa tietyille laitteille Play Storesta. Sovellus on kuitenkin kadonnut monilta, sillä näyttää siltä, että yhtiö on nyt keskittynyt IBO-soitinsovellukseen.

Lataa Duplex Play vain hyvämaineisesta lähteestä. Älä lataa sitä yksityisiltä verkkosivustoilta, sillä se voi sisältää viruksia.

Lataa Duplex IPTV täältä:

Duplex IPTV -ohjeet

Duplex IPTV on erittäin helppokäyttöinen sovellus. Sovelluksen avulla voit ladata kanavasi M3U-linkillä heidän verkkosivustonsa kautta: https://edit.duplexplay.com/.

Duplex IPTV (Duplex Play) on yksi ladatuimmista IPTV-sovelluksista Smart IPTV:n jälkeen. Se ei kuitenkaan jostain syystä ole saatavilla Applen laitteille.

Duplex IPTV SvenskIPTV

Vaihe 1

Aloita käynnistämällä sovellus. Merkitse muistiin”Device ID” ja”Device Key”.

Duplex Play Duplex IPTV IPTVsuomi Vaiheen 1 ohjeet

Vaihe 2

Siirry osoitteeseen www.edit.duplexplay.com ja täytä”Device ID” ja”Device Key”. Paina sitten”Manage Device” (Hallitse laitetta), kun olet napsauttanut oikeassa laatikossa pyöriviä pieniä kuvakkeita.

Duplex Play Duplex IPTV IPTVsuomi Vaiheen 2 ohjeet

Vaihe 3

Paina”Lisää soittolista”.

Duplex Play Duplex IPTV IPTVsuomi Vaiheen 3 ohjeet

Vaihe 4

Täytä kohtaan”Playlist name” nimi ”iptv-suomi.com” ja kohtaan”Playlist Url” liitä meiltä saamasi M3U-linkki. Paina sitten”Tallenna”ja käynnistä Smart TV tai laite uudelleen, niin sinun pitäisi nähdä uusi luettelo, kun avaat sovelluksen.

Duplex Play Duplex IPTV IPTVsuomi Vaiheen 4 ohjeet

ILMAINEN TESTI -IPTV

Kun olet lukenut läpi laitteesi ohjeet, pyydä ilmainen testi painamalla painiketta. Suosittelemme ostamaan 3-6 kuukautta, koska tavoitteena on testata palvelua rauhassa, joten pidempi aika on suositeltavaa. Voit tietysti ostaa kuukauden, mutta varmista, että käperryt sohvalle useammin. Lue lisää valikoimastamme täältä.

Lue ohjeet, miten pääset alkuun, vaikka luulet osaavasi asennuksen ulkoa.

Kuten useimmat IPTV-palveluntarjoajat nykyään, me tarjoamme vain tunnin kokeilujakson, joten sinun kannattaa pyytää ilmaista kokeilujaksoa vain, jos sinulla on todella aikaa testata kanavia kaikessa rauhassa.

Testin tarkoituksena ei ole antaa sinulle aikaa jalkapallo-ottelun tai vastaavan katsomiseen, vaan ainoastaan saada nopea käsitys organisaatiostamme. Tässä näet ohjeet (Käy katsomassa, vaikka luuletkin osaavasi asennuksen ulkoa).

Onnea sinulle!

Mitkä yksiköt?

Duplex Play -toimintoa voidaan käyttää useissa eri laitteissa, ja alla on muutamia esimerkkejä.

Aluksi sovellusta kannattaa ehkä testata nykyisellä laitteella.

Jos haluat parhaan IPTV-kokemuksen, eli katsot paljon televisiota, on aina suositeltavaa ostaa Apple TV:n tai TVIP-boksin kaltainen boxi. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tätä vaihtoehtoa, voit käyttää sovellusta muun muassa seuraavilla laitteilla.

Duplex IPTV EPG

Sähköinen ohjelmaopas (EPG) on saatavilla sovelluksessa, kun taas monissa sovelluksissa sinun on manuaalisesti kopioitava ja liitettävä EPG-linkki (XML), jonka saat meiltä oston yhteydessä.

Jotkin sovellukset kuitenkin hakevat EPG-tiedot, kun kirjaudut sisään Xtreamcoden API:n kautta, eikä sinun tarvitse lisätä mitään manuaalisesti. Jos sovelluksesi voi hyväksyä vain M3U-linkkejä, sinun on todennäköisesti ladattava xml-epg-linkki manuaalisesti.

Duplex IPTV tekstitykset

Useimmissa nimikkeissä on tekstitys, joka latautuu automaattisesti kanavien mukana, kun käynnistät sovelluksen. Jos joillakin kanavilla ei ole tekstitystä, niin valitettavasti ei ole, vaikka useimmilla onkin. Joissakin tapauksissa voit ladata tekstityksiä omista lähteistäsi, mutta emme suosittele tai tarjoa tukea tähän, koska keskitymme tärkeämpiin tehtäviin asiakkaillemme.

Jos haluat tietää lisää sovelluksen tekstityksestä, se on yleensä googletuksen päässä, josta voit lukea lähinnä sovelluksen valmistajan omilta verkkosivuilta. Toivotamme sinulle onnea! Jos tarvitset apua, olemme aina täällä!

DuplexPlay Samsung TV:ssä

Sovellus toimii hyvin Samsung TV. Koska Samsung TV:hen voi asentaa DuplexPlay-sovelluksen ja monia muita sovelluksia, se on laite, jota voi käyttää television katseluun. Suosittelemme kuitenkin aina poistamaan tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, ja hankkimaan hieman uudemman mallin, sillä useimmat IPTV-luettelot ovat nykyään hyvin laajoja ja sisältävät satoja tuhansia nimikkeitä, kuten kanavia, elokuvia, sarjoja, dokumentteja jne.

Ohjeet asennuksen suorittamiseen löytyvät täältä. Yleensä kestää noin 5-15 minuuttia, kun yrität saada TV-kanavat Samsung-televisioon. Jos kuitenkin jäät jumiin ja tarvitset apua, voit aina ottaa yhteyttä tukitiimiimme.