Menu

IPTVX Ohjeet

IPTVX ohjeet avulla voit suoratoistaa kanavia IPTV-laitteellasi.

Sovelluksen avulla pääset helposti alkuun ja voit käyttää kaikkia maailman kanavia!

IPTVX Ohjeet kyseistä laitetta varten

IPTVX:n ohjeet

IPTVX on mielestämme yksi parhaista sovelluksista IPTV:n katseluun. Se on erittäin helppo ottaa käyttöön, ja sovelluksen avulla voit ladata kanavia seuraavasti:

  • M3U-linkki
  • M3U-soittolista käyttäjällä, salasanalla ja toimialueella.
  • Xtream API
  • SMB-jakamisen kautta
  • Kansio lähiverkon kautta

On suositeltavaa, että lataat IPTV-soittolistan Xtream API:n avulla (eli käyttäjätunnuksella, salasanalla ja portaalin URL-osoitteella, jonka saat meiltä oston tai ilmaisen kokeilujakson yhteydessä). Tämä johtuu siitä, että EPG (ohjelmaopas) asennetaan automaattisesti taustalla. Jos valitset esimerkiksi M3U:n, sinun on täytettävä meiltä saamasi EPG-linkki manuaalisesti. Sovellus on yksi suosituimmista IPTV-sovelluksista Apple TV:lle, sillä sen käyttöliittymä on hämmästyttävä verrattuna moniin muihin saman kategorian sovelluksiin. Sovellus on saatavilla vain Applen laitteille.

Vaihe 1

Käynnistä sovellus ja valitse”Lisää soittolista”. Valitse sitten vaihtoehto 3”Xtream API”.

IPTVX ohjeet IPTVsuomi Vaihe 1

Vaihe 2

Valitse uudelle soittolistalle nimi. Tässä tapauksessa valitsimme nimen”iptv-suomi.com”. Täytä sitten meiltä saamasi tiedot sähköpostiin. Paina sitten”Tallenna”.

IPTVX ohjeet IPTVsuomi Vaihe 2

Vaihe 3

Napauta nyt uutta luetteloa kaukosäätimellä.

IPTVX ohjeet IPTVsuomi Vaihe 3

Vaihe 4

Totta kai! EPG ei näy tässä kuvassa, koska käytimme oppaan luomisessa ilmaista kokeiluversiota.

IPTVX ohjeet IPTVsuomi Vaihe 4

Mistä voin ladata sovelluksen?

Sovellus ei ole ladattavissa yhtiön verkkosivustolta, mutta se on saatavilla iOS-laitteesi Appstoresta.

Älä koskaan lataa sovellusta muusta lähteestä kuin Appstoresta, kuten samankaltaisilta verkkosivustoilta jne., sillä ne voivat olla väärennettyjä.

Lataa IPTVX täältä

IPTVX Apple TV:ssä

Sovellus toimii hyvin Apple TV. Apple TV on laite, johon voi asentaa IPTVX-sovelluksen ja monia muita sovelluksia ja jota voi käyttää television katseluun. Suosittelemme kuitenkin aina poistamaan tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, ja hankkimaan hieman uudemman mallin, sillä useimmat IPTV-luettelot ovat nykyään hyvin laajoja ja sisältävät satoja tuhansia nimikkeitä, kuten kanavia, elokuvia, sarjoja, dokumentteja jne.

Ohjeet asennuksen suorittamiseen löytyvät täältä. Yleensä kestää noin 5-15 minuuttia päästä alkuun, kun yrität saada TV-kanavat Apple TV:hen. Jos kuitenkin jäät jumiin ja tarvitset apua, voit aina ottaa yhteyttä tukitiimiimme.

Tämän sovelluksen kauneus on siinä, että voit helposti etsiä tapahtumaa, elokuvaa, kanavaa jne., ja kaikki eri streamit näytetään yksinkertaisella tavalla. Jos esimerkiksi etsit jalkapallo-ottelua, se näkyy lähes aina useilla kanavilla samanaikaisesti. Jos etsit esimerkiksi hakusanalla ”Real Madrid”, kaikki ottelua lähettävät kanavat näytetään reaaliajassa. Näin voit valita useamman streamin välillä, jos yksi niistä on huonolaatuisempi.

Mitä laitteita voin käyttää?

Apple TV

IPTVX ja Apple TV ovat ehdottomasti kolmen parhaan IPTV-katseluyhdistelmän joukossa. Käyttöliittymä on lähes täydellinen, ja IPTVX:n palvelimet toimivat loistavasti jopa suurissa tapahtumissa, joissa monet ihmiset käyttävät sovellusta samanaikaisesti. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme, että liität Apple TV:n ja reitittimen välille verkkokaapelin, vaikka sovellus itsessään on erittäin vakaa.
[custom-step-guide id=”12907″]

iPhone

IPTVX with Mobile on nopea ja helppo ratkaisu, jolla pääset alkuun hetkessä. IPTV matkapuhelimessa sovelluksen avulla on hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos haluat katsoa televisiota liikkeellä. Jos sinulla on iPhone, kokemus on yksi parhaista, sillä sovellus toimii uskomattoman hyvin matkapuhelimessa. Varmista aina, että sovelluksen uusin versio on ladattu sovelluskaupasta.

iPad

IPTVX with iPad on nopea ja helppo ratkaisu, jos haluat päästä nopeasti alkuun iPadilla tai Android-pohjaisella tabletilla. IPTV tabletilla sovelluksen avulla on hyvin yksinkertainen ratkaisu television katseluun liikkeellä. Jos sinulla on iOS-laite (iPad), sovellus toimii täydellisesti television ja mobiililaitteen välittäjänä. Yksinkertaisesti molempien maailmojen parhaat puolet (suurempi näyttö liikkeellä ollessasi).
[custom-step-guide id=”12907″]

IPTVX FAQ

Miten asentaa IPTVX Apple TV:hen?

Voit asentaa sovelluksen Apple TV:hen, iPhoneen, iPadiin tai iPod Touchiin lataamalla sen ensin Appstoresta. Kun olet tehnyt tämän, lue ohjeet siitä, miten sovellus toimii kyseisessä laitteessasi. Pyydä sitten ilmainen testi klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Onko IPTVX ilmainen?

Ei, sovellus ei ole ilmainen. Voit testata sitä ilmaiseksi ennen kuin ostat sen. Silloin se maksaa 245kr/vuosi.

Miten saada tekstitys IPTVX:ään?

Sovelluksen tekstitykset ovat käytettävissä pyyhkäisemällä Apple TV:n kaukosäätimellä ylöspäin, kun katsot elokuvaa, sarjaa, dokumenttia tai kanavaa. Matkapuhelimissa ja tableteissa periaate on sama, mutta asetukset avautuvat kanavan kohdalla napauttamalla näyttöä.

IPTVX Tekstitykset

Useimmissa nimikkeissä tekstitys ladataan automaattisesti kanavien mukana. Jos joillakin kanavilla ei ole tekstitystä, niitä ei valitettavasti ole saatavilla. Useimmissa on kuitenkin tekstitys. Joissakin tapauksissa voit ladata tekstityksiä omista lähteistäsi. Emme kuitenkaan tarjoa tähän tukea, sillä keskitymme asiakkaidemme kannalta tärkeämpiin tehtäviin.

Jos haluat tietää lisää sovelluksen tekstityksestä, se on yleensä vain googletuksen päässä.

IPTVX EPG

EPG (Electronic Programme Guide) on saatavilla sovelluksessa. Monissa sovelluksissa sinun on manuaalisesti kopioitava ja liitettävä EPG-linkki (XML), jonka saat meiltä oston yhteydessä.

Jotkin sovellukset kuitenkin hakevat EPG-tiedot, kun kirjaudut sisään Xtreamcoden API:n kautta, eikä sinun tarvitse lisätä mitään manuaalisesti. Jos sovelluksesi voi hyväksyä vain M3U-linkkejä, sinun on todennäköisesti ladattava xml-epg-linkki manuaalisesti.