Menu

MyTVOnline Ohjeet

MyTVOnline ohjeet löytyvät tältä sivulta. Sovellus on toistaiseksi saatavilla kolmessa eri makuvaihtoehdossa, ja neljäs on tulossa. MyTVOnline1, MyTVOnline2, MyTVOnline3 ja pian MyTVOnline4.

Sovelluksen avulla voit suoratoistaa kanavia IPTV-laitteellasi, tässä tapauksessa Formuler Boxilla mallista riippumatta.

MyTVOnline Ohjeet tietylle laitteelle

Ohjeet MyTVOnline varten

MyTVOnline-sovellukset voi ladata digiboksiin ja pian myös matkapuhelimeen (MyTVOnline+).

Sovellus on yksinkertainen ja helppo ottaa käyttöön laatikossasi mallista riippumatta, ja sitä suositellaan kaikille, joilla on Formuler-laatikko. Vaikka kyseessä on Android Box, joka voi tarjota useita eri sovelluksia, on suositeltavaa käyttää vain MyTVOnlinea.

Tältä sivulta löydät ohjeet seuraaviin sovelluksiin:

  • MyTVOnline1
  • MyTVOnline2
  • MyTVOnline3

Sovelluksen voi ladata Play-kaupasta laatikostasi, mutta sen pitäisi olla siellä jo valmiina, kun aloitat.

MyTVOnline3 on sovellusten kehittynein versio tähän mennessä ennen MyTVOnline4:n julkaisua. Se on melko helppo ottaa käyttöön, ja sovelluksen avulla voit ladata kanavia seuraavasti:

  • M3U-linkki
  • Xtream Codes API (Käyttäjänimi)
  • Portaalin kautta.

Yleensä suositellaan, että lataat IPTV-soittolistan Xtream-koodin API:n avulla (eli käyttäjätunnuksella, salasanalla ja portaalin URL-osoitteella, jonka saat meiltä oston tai ilmaisen kokeilujakson yhteydessä).

MyTVOnline on kuitenkin poikkeus, kun käytät boxia. Sen sijaan on suositeltavaa, että pääset alkuun portaalivaihtoehdon kautta. Näet alla, miten se tapahtuu.

Vaihe 1

Käynnistä boksi ja avaa MyTVOnline3-sovellus (jos sinulla on vanhempi boksi, katso ohjeita vanhemmille sovelluksille alla). Siirry kohtaan”Sisältölähteet”. Kirjoita kohtaan ”Portal Nickname” nimi iptv-suomi.com”.

Kenttään”Portaalin URL-osoite” täytät meiltä sähköpostitse saamasi portaalin URL-osoitteen. Paina sitten kaukosäätimen OK-painiketta. Jos et ole vielä tehnyt sitä, sinun pitäisi nyt tehdä tilaus ja antaa meille laatikon ID/MAC-osoite (alkaa 00:1E tai 00:1A), joka löytyy asetuksista tai laatikon pohjasta.

MyTVonline ohjeet IPTV suomi Vaihe 1

Vaihe 2

Käynnistä laite uudelleen. Valmis! 🙂

MyTVonline ohjeet IPTV suomi Vaihe 2

Vaihe 3

Kuten näet, alkuun pääseminen on erittäin helppoa. Muista kuitenkin, että jos sinulla on vanhempi laatikko, sinun on todennäköisesti ilmoitettava meille ”laatikon tunnus” eikä ”MAC-osoite”.

MyTVonline ohjeet IPTV suomi Vaihe 3

MyTVOnline 1

MyTVOnline1 toimii hyvin iäkkäiden ihmisten parissa Laatikot. Koska vanhempiin bokseihin voidaan asentaa MyTVOnline1-sovellus ja monia muita sovelluksia, niitä voidaan käyttää television katseluun. Suosittelemme kuitenkin aina poistamaan tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, ja hankkimaan hieman uudemman mallin, sillä useimmat IPTV-luettelot ovat nykyään hyvin laajoja ja sisältävät satoja tuhansia nimikkeitä, kuten kanavia, elokuvia, sarjoja, dokumentteja jne.

MyTVonline1 on sarjan ensimmäinen sovellus, josta on tätä kirjoitettaessa kolme eri versiota.

Mytvonline1

MyTVOnline 2

MyTVOnline2 toimii hyvin keski-ikäisten kanssa. kioskeihin. Koska voit asentaa MyTVOnline2-sovelluksen ja monia muita sovelluksia, suosittelemme näitä. Suosittelemme kuitenkin aina poistamaan tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, ja hankkimaan hieman uudemman mallin, sillä useimmat IPTV-luettelot ovat nykyään hyvin laajoja ja sisältävät satoja tuhansia nimikkeitä, kuten kanavia, elokuvia, sarjoja, dokumentteja jne.

MyTVonline2 on tällä hetkellä sarjan toiseksi uusin sovellus.

Mytvonline 2

MyTVOnline 3

MyTVOnline3 toimii hyvin uudempien laatikoiden kanssa.. Koska voit asentaa MyTVOnline3-sovelluksen ja monia muita sovelluksia, suosittelemme niitä Formula-laitteeseesi.

MyTVonline3 on tällä hetkellä sarjan uusin sovellus, ja se toimii parhaiten uudempien Formula-boksien kanssa. Sovelluksen neljännen version pitäisi ilmestyä pian (arviolta vuonna 2025).

Mytvonline 3

MyTVOnline 4

MyTVOnline4 :ää ei ole vielä julkaistu. Sen odotetaan ilmestyvän joskus vuonna 2025, mutta tämä on vain alustava päivämäärä. Sovellus on tarkoitus julkaista yhdessä Formula-laatikon myöhemmän version kanssa. Pidä silmällä heidän verkkosivustoaan, jotta et jää paitsi julkaisusta!

Mytvonline 4

Mistä voin ladata sovelluksen?

Sovellukset ovat laatikossasi jo käynnistyksen yhteydessä riippuen siitä, mikä Formula-sarjan laatikko sinulla on. Jos poistat sovelluksen vahingossa, sen voi ladata laatikon markkinapaikalta tai sovelluskaupasta. Voit myös nollata laatikon tehdasasetukset, jolloin se ilmestyy takaisin.

Mitä laitteita voin käyttää?

MyTVOnline1

MyTVOnline1 on nopea ja helppo ratkaisu, sillä se on helppo aloittaa. Sovellus on kuitenkin vanhemmille laatikoille.
[custom-step-guide id=”14195″]

MyTVOnline2

MyTVOnline2 toimii loistavasti keski-ikäisissä bokseissa, kun sovellus lanseerattiin muutama vuosi sitten. Katso alla olevat ohjeet.
[custom-step-guide id=”14255″]

MyTVOnline3

MyTVOnline3 on tällä hetkellä sarjan viimeinen sovellus, ennen kuin neljäs sovellus julkaistaan pian. Tämä sovellus toimii erinomaisesti myöhempien laatikoiden kanssa, ja sitä suositellaan enemmän kuin muita Android-pohjaisia sovelluksia. Katso tämän sovelluksen ohjeet alla.
[custom-step-guide id=”14259″]

MyTVOnline FAQ

Miten asennan MyTVOnlinen Formuler-laitteeseeni?

Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Se on jo laitteessasi.

Onko MyTVOnline ilmainen?

Kyllä, sovellus on ilmainen, koska se sisältyy pakkaukseesi. Kun siis ostat laatikon, olet maksanut myös sovelluksesta.

Miten saada tekstitys MyTVOnlineen?

Sovelluksen tekstitykset ovat käytettävissä painamalla kaukosäätimen punaista painiketta. Voit myös valita ”Tekstitys” kunkin yksittäisen kanavan valikosta saadaksesi tekstityksen, jos se on saatavilla.