Menu

IPTV Smarters Ohjeet

IPTV Smarters on saatavana kolmena eri versiona: IPTV Smarters PRO, IPTV Smarters Player ja Smarters Player Lite. Sovelluksen avulla voit suoratoistaa kanavia IPTV-laitteellasi.

IPTV Smarter Ohjeet laitteellesi

Ohjeet IPTV Smartersille

IPTV Smarters PRO on, kuten se kuulostaa, sovellusten kehittynein versio. Se on kuitenkin erittäin helppo aloittaa. Sovelluksen avulla voit ladata kanavia seuraavilla tavoilla:

  • M3U-johto
  • M3U-linkki
  • Toisen yksikön kautta
  • Xtream Codes API (Käyttäjänimi)

On suositeltavaa, että lataat IPTV-soittolistan Xtream Codes API:n avulla (eli käyttäjätunnuksella, salasanalla ja portaalin URL-osoitteella, jonka saat meiltä oston tai ilmaisen kokeilujakson yhteydessä). Tämä johtuu siitä, että EPG (ohjelmaopas) asennetaan automaattisesti taustalla. Jos valitset esimerkiksi M3U:n, sinun on täytettävä meiltä saamasi EPG-linkki manuaalisesti. Sovellus on yksi kaikkien aikojen ladatuimmista IPTV-sovelluksista Smart IPTV:n jälkeen. Pro-versio on saatavilla joihinkin Smart TV:n ja Android-laitteisiin. Se ei kuitenkaan jostain syystä ole saatavilla Applen laitteille.

Vaihe 1

Käynnistä sovellus ja täytä tiedot, jotka sait meiltä sähköpostitse. Joskus sinun on hyväksyttävä ehdot ennen kuin näet tämän laatikon, ja paina sitten vain OK-painiketta. Jos näet tämän laatikon, valitset tietenkin TV, jos haluat katsoa televisiosta, tai Mobile, jos haluat katsoa matkapuhelimesta tai tabletista.

IPTV Smarters PRO Instruktioner Steg 1 Svensk IPTV

Vaihe 2

Tässä täytät meiltä sähköpostitse saamasi tiedot. Saat nämä tiedot, kun pyydät ilmaista testiä tai ostat palvelumme. Kirjoita ”nimi” tai”Kaikki nimet”-kenttään, kuten kuvassa näkyy,”iptv-suomi.com”. Portaalin URL-osoite (joka täytetään sivun alareunassa olevaan laatikkoon) lähetetään sinulle sähköpostitse tilauksen tekemisen jälkeen.

IPTV Smarters PRO Instruktioner Steg 2 Svensk IPTV

Vaihe 3

Joskus sinua pyydetään myös valitsemaan sovelluksen PIN-koodi. Valitse”Ohita”, jos tämä tulee näkyviin (ellet halua asettaa lapsilukkoa).

IPTV Smarters PRO Instruktioner Steg 3 Svensk IPTV

Vaihe 4

Totta kai! 🙂

IPTV Smarters PRO Instruktioner Steg 4 Svensk IPTV

IPTV Smarters Player

IPTV Smarters Player on periaatteessa sama kuin muutkin vaihtoehdot. Player-versiossa on kuitenkin vain yksi tapa ladata soittolistasi, nimittäin käyttämällä ”käyttäjätunnusta”, ”salasanaa” ja ”portaali-url”, jotka saat meiltä oston/ilmaisen kokeilun jälkeen. Sovellus vie myös vähemmän tilaa kuin PRO-versio, koska siinä on vähemmän ominaisuuksia.

IPTV Smarters Player Instruktioner Steg 1 Svensk IPTV

Smarters Player Lite

IPTV Smarterin Player Lite on periaatteessa sama kuin muutkin vaihtoehdot. Erona on se, että Lite-versio on muiden sovellusten pelkistetty versio. Koska sovellus vie vähemmän tilaa, se on myös yksinkertaisempi. Täällä voit vain ladata ip tv-soittolistasi käyttämällä ”käyttäjätunnusta”, ”salasanaa” ja ”portal-url”, jotka saat meiltä oston/ilmaisen kokeilun jälkeen.

Smarters Player Lite Instruktioner Steg 1 Svensk IPTV

Mistä voin ladata sovelluksen?

Sovellukset voi ladata laitteeseen yhtiön verkkosivustolta, Play Storesta ja Appstoresta.

Lataa sovellus vain hyvämaineisesta lähteestä, kuten edellä ja alla linkitetyltä verkkosivustolta tai Appstoresta tai Play Storesta.

Lataa IPTV Smarters seuraavaan laitteeseen klikkaamalla alla olevaa tekstiä:

Mitä laitteita voin käyttää?

Apple TV

IPTV Smarters Apple TV:n kanssa ei valitettavasti ole paras ratkaisu, sillä käyttöliittymä on suunniteltu Android-laitteille. Vaikka sovellus on ladattavissa Apple TV:lle, kanavien kääntäminen tai vaihtaminen voi olla hankalaa. Edes grafiikat eivät ole olleet samat, sillä kuvan muoto voi vaihdella versiosta riippuen. Sen sijaan on suositeltavaa käyttää IPTVX-sovellusta Apple TV:n kanssa.
[custom-step-guide id=”11845″]

Smart TV

IPTV Smarters ja Smart TV ovat hyvä yhdistelmä, kun olet aloittelija. Sovellus on joustava TV-laitteissa, sillä se on suunniteltu toimimaan parhaiten Smart TV -järjestelmissä, Android TV:ssä ja Android-laitteissa sekä matkapuhelimissa. Sovellus on käytettävissä useimmissa LG:n, Sonyn, Samsungin ja Philipsin televisioissa, joissa on Android-pohjainen järjestelmä. Vaikka sovellus toimisikin hyvin laitteesi kanssa, on suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Tivimate.
[custom-step-guide id=”13222″]

Nvidia Shield

IPTV Smarters with Nvidia Shieldon nopea ja helppo ratkaisu, sillä se on helppo ottaa käyttöön ja se on suunniteltu toimimaan parhaiten Android-pohjaisten järjestelmien kanssa. Vaikka sovellus toimisi hyvin laitteesi kanssa, on suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Nanomid.

Android Boksi

IPTV Smarters kanssa Android Box toimii hienosti aluksi. Sovellus on suunniteltu toimimaan parhaiten Android-pohjaisissa järjestelmissä. Vaikka sovellus toimisikin hyvin laitteesi kanssa, on kuitenkin suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Tivimate, koska siinä on parempi käyttöliittymä ja vakaammat palvelimet.

Xiomi Mi

IPTV Smarters Xiomi Mi S Box tai Xiomi Mi Stick eivät valitettavasti ole parhaita laitteita IPTV-katseluun verrattuna esimerkiksi Apple TV:hen. Tämä johtuu siitä, että molempien laitteiden prosessori ei ole vahvin. Jos haluat katsoa IPTV:tä Xiomi Mi -laitteilla, se on tietysti mahdollista ja kokemus voi silti olla hyvä. Jos kuitenkin etsit vakaampaa ja joustavampaa ratkaisua, tämä ei ole suositeltava vaihtoehto.

Formuler Boksi

IPTV Smarters ja Formuler Box toimivat melko hyvin. Formuler-laatikko on kuitenkin luotu hieman erilaiseksi Android-laatikoksi IPTV:tä varten, sillä sillä on oma IP-TV-sovellus MyTVOnline. MyTVOnline-sovellukset ovat paljon parempia kuin Smarters-sovellus, ja siksi on suositeltavaa käyttää niitä.
[custom-step-guide id=”12931″]

Mobiili

IPTV Smarters with Mobile on nopea ja helppo ratkaisu, jolla pääset alkuun hetkessä. IPTV matkapuhelimessa sovelluksen avulla on hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos haluat katsoa televisiota liikkeellä. Sovellus on kuitenkin luotu Android-laitteille, joten jos sinulla on iPhone, kokemus ei ole paras mahdollinen. Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää sen sijaan IPTVX-sovellusta.

Tabletti

IPTV Smarters with Tablet on nopea ja helppo ratkaisu, jos haluat päästä nopeasti alkuun iPadilla tai Android-pohjaisella tabletilla. IPTV tabletilla sovelluksen avulla on hyvin yksinkertainen ratkaisu television katseluun liikkeellä. Jos sinulla on iOS-laite (iPad), IPTVX-sovellusta suositellaan sen sijaan.
[custom-step-guide id=”12931″]

Tietokone

IPTV Smarters tietokoneella (Mac tai Windows). Jos haluat katsoa IPTV:tä tietokoneellasi, kyseinen sovellus on itse asiassa hyvä sovellus. Valitettavasti samaa ei voi sanoa monista muista laitteista, mutta tietokoneella se toimii tavallista paremmin. Voit käyttää sovellusta laajasti riippumatta siitä, onko sinulla MAC- vai Windows-tietokone. IPTV Smarters MAC-tietokoneessa toimii hyvin, mutta todennäköisesti sinun on ladattava APK-tiedosto heidän verkkosivustoltaan Appstoren sijaan. IPTV Smarters Windows PC:llä toimii myös erittäin hyvin. Sovellus on myös paras ladata heidän omalta verkkosivustoltaan.
[custom-step-guide id=”13091″]

IPTV Smarters FAQ

Miten asentaa IPTV Smarters Smart TV?

Voit asentaa sovelluksen älytelevisioon (Samsung, Google TV, LG tai muu merkki) lataamalla sovelluksen ensin Play-kaupasta. Kun olet tehnyt tämän, lue ohjeet siitä, miten sovellus toimii kyseisessä laitteessasi. Pyydä sitten ilmainen testi klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Ovatko IPTV-älypuhelimet ilmaisia?

Kyllä, sovellus on ilmainen. Suosittelemme kuitenkin, että ostat noin 30 kruunun hintaisen premium-version, sillä se avaa joitakin hyviä ominaisuuksia.

Miten saada tekstitys IPTV Smarters Pro?

Sovelluksen tekstitykset ovat käytettävissä painamalla kaukosäätimen punaista painiketta. Monet ovat kuitenkin raportoineet, että sovelluksen myöhemmät versiot eivät enää tue tekstityksiä. Siksi suositellaan toista sovellusta.

Miten asentaa IPTV Smarters kannettavaan tietokoneeseen?

Asenna sovellus kannettavaan tietokoneeseesi lataamalla sovellus ensin heidän verkkosivustoltaan yllä olevan linkin kautta. Kun olet tehnyt tämän, noudata yllä olevaa opasta.

IPTV Smarters Tekstitykset

Valitettavasti tekstitys toimii huonosti tässä sovelluksessa. Jos tekstitys on sinulle tärkeää, valitse toinen sovellus.

Useimmissa nimikkeissä on tekstitys, joka latautuu automaattisesti kanavien mukana, kun käynnistät sovelluksen. Jos joillakin kanavilla ei ole tekstitystä, niin valitettavasti ei ole, vaikka useimmilla onkin. Joissakin tapauksissa voit ladata tekstityksiä omista lähteistäsi, mutta emme suosittele tai tarjoa tukea tähän, koska keskitymme tärkeämpiin tehtäviin asiakkaillemme.

Jos haluat tietää lisää sovelluksen tekstityksestä, se on yleensä googletuksen päässä, josta voit lukea lähinnä sovelluksen valmistajan omilta verkkosivuilta. Toivotamme sinulle onnea! Jos tarvitset apua, olemme aina täällä!