Menu

IPTV Mobiili Ohjeet

IPTV mobiili ohjeet tai tabletilla – Näin pääset alkuun matkapuhelimella tai tabletilla! Jos haluat katsoa IPTV:tä matkapuhelimella, sinun on ladattava IPTV-sovellus. Alla on lueteltu eri sovelluksia, jotka toimivat älypuhelimen laatikon kanssa. Klikkaa mitä tahansa sovellusta saadaksesi tietää, miten pääset alkuun. On tietenkin muitakin sovelluksia, jotka toimivat puhelimellasi, mutta alla ovat ne, joita suosittelemme.

Jos haluat katsoa IPTV matkapuhelimella tai tabletilla, sinun tarvitsee vain ladata jokin seuraavista sovelluksista puhelimeesi tai tablettiisi.

IPTV Pro

Android

IPTV Mobiili

IPTV on Mobiili -palvelun avulla saat yhden parhaista tavoista katsoa IPTV:tä. IPTV matkapuhelimessa tarkoittaa, että voit pitää kaikki kanavat taskussasi, kunhan sinulla on internet-yhteys. Toisin sanoen sovellukset voivat korvata kalliit suoratoistopalvelut, kun sinulla on matkalla kaikki matkapuhelimessasi. Kanavamme toimivat tietenkin kaikissa maissa ympäri maailmaa. Jos haluat säästää rahaa, voit peruuttaa suoratoistopalvelusi, sillä et tarvitse niitä enää, kun aloitat IPTV:n katselun matkapuhelimella.

Osta Mobiili

Osta Mobiili tai tabletti jostain suuremmasta ketjusta, kuten Gigantti, Power tai käytä jo omistamaasi. Emme suosittele käytetyn matkapuhelimen tai tabletin ostamista, sillä koskaan ei voi tietää, miten sitä on käytetty. Käytettyä laitetta on saatettu käyttää väärin, ja tärkeät komponentit, kuten kiintolevy, prosessori tai RAM-muisti, ovat saattaneet vahingoittua. Jos käytät laitettasi IPTV:n katsomiseen matkoilla tai kodin ulkopuolella, tämä on erinomainen ratkaisu sinulle. Jos mobiililaitteen on kuitenkin tarkoitus korvata digiboksi tai televisio, on suositeltavaa käyttää mieluiten Apple TV: tä tai esimerkiksi Formuler Boksi.

Riippumatta siitä, onko sinulla jo mobiililaite vai oletko ostamassa uutta, voi olla hyödyllistä poistaa tarpeettomia sovelluksia, joita ei käytetä, sillä ne vievät tilaa laitteen tallennustilasta ja RAM-muistista, koska monet sovellukset ovat päällä taustalla.

IPTV Mobiili

Suorita perusasetukset ja hyväksy uuden matkapuhelimesi tai tablettisi mahdolliset käyttöehdot, jos se on uusi. Kirjaudu sitten sisään tai luo Google-tili tai iCloud-tili riippuen siitä, onko laitteesi iOS- vai Android-pohjainen järjestelmä. Säilytä pakkaus, sillä takuu voi liittyä siihen.

Yhdistä uusi laitteesi myös verkkoon (voit tietysti käyttää myös mobiilinettiyhteyttäsi, mutta varmista, ettei se lopu kesken, jos se on rajoitettu.). On aina suositeltavaa käyttää Ethernet-kaapelia/verkkokaapelia (vaikka se ei tietenkään toimi sinun tapauksessasi), mutta se toimii hyvin myös Wifin kanssa, kunhan reititin ei ole liian kaukana ja se on hyvä reititin, joka kattaa hyvin kodin verkon. Kun olet liikkeellä, 4G ja 5G toimivat loistavasti.

Jos tiellä on suuria esineitä, kuten jääkaappeja, vaatekaappeja, ovia jne., laitteesi saattaa ajoittain menettää tai katkaista yhteyden.

Suosittelemme seuraavia älypuhelimia IPTV:tä varten, vaikka periaatteessa mikä tahansa älykäs matkapuhelin toimii.

  • iPhone (X – 15 PRO)
  • Samsung (myöhemmät Galaxy-mallit)
  • Samsung (Z Fold tai Flip)

Jos sinulla ei ole yhtä näistä malleista, älä huoli! Tämä on vain suositus, sinun pitäisi tietenkin katsoa IPTV:tä kotona olevaan televisioon liitetyllä boksilla, jotta voit kokea sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Lataa IPTV-mobiilisovellus

Nykyään matkapuhelimiin ja tabletteihin on saatavilla monia erilaisia IPTV-sovelluksia. Alla on joitakin niistä, joita suosittelemme. Useimmat näistä sovelluksista toimivat erinomaisesti sekä Applen (iOS) että Android-pohjaisilla laitteilla. Lataa sovellukset mieluiten Play Storesta tai Appstoresta.

IPTV matkapuhelimella - ILMAINEN TESTI

Nyt on aika pyytää meiltä ilmainen testi painamalla alla olevaa painiketta. Suosittelemme aina, että ostat 3 kuukautta ilmaisen kokeilujakson jälkeen, jotta sinulla on aikaa testata kunnolla, sillä valikoimamme on valtava. Tarjoamme lähes kaikki urheilulajit, elokuvat, sarjat ja dokumentit, jotka voit kuvitella. Tietenkin koko valikoima sisältyy myös, kun kokeilet palvelua ilmaiseksi. Lue lisää valikoimastamme täältä.

Tiivistelmä

IPTV Smart TV Instruktioner Svensk IPTV

Lopuksi suosittelemme, että ostat uuden matkapuhelimen tai tabletin, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Suorita sitten perusasetukset ja yhdistä kännykkäsi/tablettisi internetiin (Wifi tai mobiilisurffaus). Lataa sitten IPTV-sovellus ja pyydä ilmainen kokeilujakso tai osta meiltä 1-12 kuukauden paketteja.

Nauti, kanavat, elokuvat, sarjat, dokumentit + kaikki PPV-tapahtumat!

Suositeltujen sovellusten oppaat:

Köp en smartphone eller surfplatta svenskiptv

1. osta kännykkä/tabletti

2. tee perusasetukset

IPTV med Mobilen IPTV med Surfplattan Svensk IPTV

3. lataa IPTV-sovellus

svenskiptv svg

4. Testaa/osta palvelumme

Se IPTV med mobilen svensk iptv

5. Nauti IPTV:stä!

Katso mobiilia IPTV:tä tabletilla

Riippumatta siitä, onko sinulla iPad tai Android-tabletti, voit aina katsoa IPTV:tä näillä laitteilla. Vaikka molemmat toimivat hyvin, iPadit ovat aina toimineet hieman paremmin. Emme voi vastata lyhyessä tekstissä siihen, miksi. Se johtuu kuitenkin todennäköisesti yhteensopivuusongelmista.

Tästä huolimatta sinulla on varmasti erittäin hyvä kokemus joka tapauksessa. Kokeile sitä itse ja koe maailma, jossa on kaikkea, mitä voit kuvitella.