Menu

IPTV Smart TV ohjeet

IPTV Smart TV:llä – Näin pääset alkuun Smart TV:n kanssa! Tämä on yksi kätevimmistä tavoista katsella IPTV:tä. Vaikka se tarjoaa monissa tapauksissa hyvän kokemuksen, on aina suositeltavaa käyttää IPTV-boxia. Aloita lataamalla haluamasi sovellus. Alla näet eri sovellukset, joita suosittelemme Smart TV:lle. Klikkaa mitä tahansa sovellusta saadaksesi tietää, miten pääset alkuun. On tietenkin muitakin sovelluksia, jotka toimivat laitteesi kanssa, mutta tässä ovat ne, joita suosittelemme eniten.

IPTV Smarters on helpoin aloittaa, mutta Tivimate on paras Smart TV:ssä.

Lisää sovelluksia tulossa!

Osta Smart TV

Osta älytelevisio jostakin suuremmasta ketjusta, kuten Gigantti tai Powerista. Emme suosittele käytetyn Smart TV:n ostamista, sillä et voi koskaan tietää, miten sitä on käytetty. Käytettyä laitetta on saatettu käyttää väärin, ja tärkeät komponentit, kuten kiintolevy, prosessori tai RAM-muisti, ovat saattaneet vahingoittua. Lisäksi Smart TV:tä ei ole suunniteltu käsittelemään suuria IPTV-soittolistoja, joissa voi olla useita satoja tuhansia nimikkeitä. Siksi on suositeltavaa käyttää mieluiten Apple TV: tä tai esimerkiksi Formuler Boksia.

Riippumatta siitä, onko sinulla jo älytelevisio vai oletko ostamassa uutta, on hyvä poistaa tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, sillä ne vievät tilaa television tallennustilasta.

Perusasetukset

Suorita perusasetukset ja hyväksy uuden Smart TV:n mahdolliset käyttöehdot, jos se on uusi. Kirjaudu sitten sisään tai luo LG-, Samsung- tai Philips-tili televisioon ja asenna tarvittavat sovellukset. Säilytä pakkaus, sillä takuu voi liittyä siihen.

Liitä uusi laite myös verkkoon. On aina suositeltavaa käyttää Ethernet-kaapelia (verkkokaapelia), mutta se toimii hyvin myös Wifin kanssa, kunhan reititin ei ole liian kaukana ja se on hyvä reititin, joka kattaa hyvin kodin verkon.

Jos tiellä on suuria esineitä, kuten jääkaappeja, vaatekaappeja, ovia jne., Smart TV saattaa joskus katkaista yhteyden tai katkaista sen. Ole siis varovainen ja käytä verkkokaapelia laitteen ja reitittimen välillä.

Lataa IPTV-sovellus

Nykyään Smart TV:lle on tarjolla monia erilaisia IPTV-sovelluksia. Alla on joitakin niistä, joita suosittelemme. Nämä sovellukset toimivat erinomaisesti Samsungin, LG:n, Philipsin, Sonyn, TCL:n ja monien muiden TV-merkkien kanssa. Lataa sovellukset mieluiten Play Storesta.

IPTV - ILMAINEN TESTI

Nyt on aika pyytää meiltä ilmainen testi painamalla alla olevaa painiketta. Suosittelemme aina, että ostat 3 kuukautta ilmaisen kokeilujakson jälkeen, jotta sinulla on aikaa testata kunnolla, sillä valikoimamme on valtava. Tarjoamme lähes kaikki urheilulajit, elokuvat, sarjat ja dokumentit, jotka voit kuvitella. Tietenkin koko valikoima sisältyy myös, kun kokeilet palvelua ilmaiseksi. Lue lisää valikoimastamme täältä.

Tiivistelmä
IPTV Smart TV Instruktioner Svensk IPTV

Yhteenvetona suosittelemme uuden Smart TV:n ostamista, jotta voit katsoa IPTV:tä Smart TV:ssä. Suorita sitten perusasetukset ja liitä Smar TV internetiin (mieluiten verkkokaapelilla). Lataa sitten IPTV-sovellus ja pyydä ilmainen kokeilujakso tai osta meiltä 1-12 kuukauden paketteja.

Nauti, kanavat, elokuvat, sarjat, dokumentit + kaikki PPV-tapahtumat!

Suositeltujen sovellusten oppaat:

Smart TV i vardagsrummet

1. osta älytelevisio

2. tee perusasetukset

3. lataa IPTV-sovellus

4. Testaa/osta palvelumme

Smart TV IPTV

5. Nauti IPTV:stä!