Menu

IPTV Apple TV Ohjeet

IPTV Apple TV:llä Ohjeet löytyvät täältä. Apple TV tarjoaa yhden parhaista IPTV-kokemuksista, joita voit saada television katselussa. Aloita lataamalla haluamasi sovellus. Alla on lueteltu eri sovelluksia, joita suosittelemme Apple TV -laitteille. Klikkaa mitä tahansa sovellusta saadaksesi tietää, miten pääset alkuun. On tietenkin muitakin sovelluksia, jotka toimivat laitteesi kanssa, mutta tässä ovat ne, joita suosittelemme eniten. Suosittelemme seuraavia IPTV-sovelluksia: iPlayTV tai Perfect IPTV Apple TV 4:n kanssa ja IPTVX tai Perfect IPTV Apple TV gen 5:n (4K) kanssa, mutta lue ensin huolellisesti tämän sivun teksti!

IPTV-sovellukset Apple TV:lle

IPTV Apple TV Boxin kanssa

Osta Apple TV -boksi jostain suuremmasta ketjusta, kuten Gigantti tai Power. Emme suosittele käytetyn Apple TV Boksin ostamista, koska et voi koskaan tietää, miten sitä on aiemmin käytetty. Käytettyä laitetta on saatettu käyttää väärin, ja tärkeät komponentit, kuten kiintolevy, prosessori tai RAM-muisti, ovat saattaneet vahingoittua. Edellinen omistaja on myös saattanut pudottaa laitteen tai antaa sen kerätä paljon pölyä, joka on imeytynyt laitteeseen. Pahimmassa tapauksessa sisäiset osat voivat lakata toimimasta hapen puutteen ja kaiken pölyn aiheuttaman lämmön vuoksi.

On tärkeää, että ostat Apple TV 5:n, vaikka Apple TV 4 tai 4K toimisi myös. Valitettavasti IPTV Apple TV 3:n kanssa ei toimi, koska tarvittavien sovellusten lataaminen Apple TV 3:een ei ole mahdollista.

Apple TV:n perusasetukset

Suorita perusasetukset loppuun ja hyväksy uuden Apple TV:n mahdolliset ehdot. Kirjaudu myös iCloudiin ja asenna tarvittavat sovellukset. Säilytä pakkaus, sillä takuu voi liittyä siihen.

Liitä uusi laite myös verkkoon. On aina suositeltavaa käyttää Ethernet-kaapelia (verkkokaapelia), mutta se toimii hyvin myös Wifin kanssa, kunhan reititin ei ole liian kaukana ja se on hyvä reititin, joka kattaa hyvin kodin verkon.

Jos suuret esineet, kuten jääkaapit, vaatekaapit, ovet jne. ovat tiellä, Apple TV saattaa joskus menettää tai katkaista yhteyden. Ole siis varovainen ja käytä verkkokaapelia laitteen ja reitittimen välillä.

Lataa IPTV-sovellus

Nykyään Apple TV:lle on monia erilaisia iptv-sovelluksia. Alla on joitakin niistä, joita suosittelemme. Nämä sovellukset toimivat erinomaisesti Apple TV 4:ssä, 4K:ssa ja Apple TV 5:ssä. Lataa sovellukset mieluiten Appstoresta.

Kokeile IPTV:tä Apple TV:s

Nyt on aika pyytää meiltä ilmainen testi painamalla alla olevaa painiketta. Suosittelemme aina, että ostat 3 kuukautta ilmaisen kokeilujakson jälkeen, jotta sinulla on aikaa testata kunnolla, sillä valikoimamme on valtava. Tarjoamme lähes kaikki urheilulajit, elokuvat, sarjat ja dokumentit, jotka voit kuvitella. Tietenkin koko valikoima sisältyy myös, kun kokeilet palvelua ilmaiseksi. Lue lisää valikoimastamme täältä.

Kun aloitat pidemmällä ajanjaksolla, sinulla on mahdollisuus nähdä monia erilaisia tapahtumia, jotka näytetään riippumatta siitä, oletko kiinnostunut urheilusta vai et. Mukana ovat tietenkin kaikki mahdolliset elokuvat, sarjat ja dokumentit. Kun olet testannut IPTV-pakettimme, peruutat todennäköisesti suoratoistopalvelusi ja kaikki TV-pakettisi (jos sinulla on sellainen Telialta, Tele2:lta jne.).

Tiivistelmä
Apple TV IPTVsuomi ohje

Yhteenvetona suosittelemme uuden Apple TV:n ostamista IPTV:n katselemiseksi Apple TV:llä. Suorita sitten perusasetukset ja liitä Apple TV -boksi internetiin (mieluiten verkkokaapelilla). Lataa sitten IPTV-sovellus ja pyydä ilmainen kokeilujakso tai osta meiltä 1-12 kuukauden paketteja.

Nauti, kanavat, elokuvat, sarjat, dokumentit + kaikki PPV-tapahtumat! Lähetämme uutta sisältöä joka päivä, jotta sinä asiakkaana voit nauttia uusimmista uutuuksista mediamaailmassa, olipa se sitten julkaistu Ruotsissa tai muualla maailmassa!

Suositeltujen sovellusten oppaat:

Lue lisää

Jos haluat lisätietoja Apple TV:stä, voit tutustua siihen alla olevien linkkien kautta. Laitteessa on hyvä ja vahva prosessori, joka pystyy näyttämään sisällön ilman suurta kuormitusta. Se on myös monipuolinen laite, jota voidaan käyttää muihin asioihin, kuten peleihin ja muihin suoratoistosovelluksiin (jos haluat). Tämä laite on yksi parhaista IPTV:n katseluun, ja siksi suosittelemme sitä lämpimästi. Kokemuksen maksimoimiseksi sinun tulisi käyttää uudempaa versiota (Gen 4K). Tietenkin se toimii myös vanhemman sukupolven kanssa. Valitettavasti raja on kuitenkin gen 3:ssa, sillä joidenkin sovellusten lataaminen ei toimi siellä. Jos olet enemmän Android-ihminen, suosittelemme Formuler-boksi tai Nvidia-kilpeä.

Lue lisää tästä yksiköstä täältä:

Kuten useimmat IPTV-palveluntarjoajat nykyään, me tarjoamme vain yhden tunnin kokeilujakson. Pyydä ilmaista kokeiluversiota vain, jos sinulla on todella aikaa testata kanavia kaikessa rauhassa. Testin tarkoituksena ei ole antaa sinulle aikaa katsoa jalkapallo-ottelua tai vastaavaa, vaan antaa sinulle vain nopea käsitys. Tässä näet ohjeet.

IPTV Apple TV IPTVsuomi ohje

1. osta Apple TV

2. tee perusasetukset

3. lataa IPTV-sovellus

4. Testaa/osta palvelumme

5. Nauti IPTV:stä!