Menu

Perfect IPTV ohjeet

Perfect IPTV ohjeet löytyvät tältä sivulta. Sovellus on saatavilla useille eri laitteille.

Sovelluksen avulla voit suoratoistaa kanavia IPTV-laitteellasi.

Perfect IPTV ohjeet laitteellesi

Perfect IPTV:n ohjeet

Perfect IPTV voidaan ladata useimpiin laitteisiin nykyään. Sovellus on yksinkertainen ja helppo ottaa käyttöön, ja sitä suositellaan kaikille, jotka haluavat hyvän IPTV-kokemuksen.

Se ei ole helpoin sovellus aloittaa, mutta ei varmasti myöskään vaikein. Suosittelemme aloittamaan IPTV Smarters -sovelluksella, jos tämä sovellus on liian vaikea käyttää. Jos kuitenkin noudatat tällä sivulla olevia ohjeita, voit aloittaa käytön korkeintaan muutamassa minuutissa. Tälle sivulle olemme koonneet sovelluksen oppaat, jotta pääset nopeasti alkuun laitteellasi, olipa sinulla sitten Apple TV, Smart TV tai muu laite.

Tältä sivulta löydät sovellusten ohjeet (huomaa, että näillä sovelluksilla on eri kehittäjät). Ne eivät tule samalta sovelluskehittäjältä/yritykseltä):

 • Apple TV
 • Smart TV
 • Nvidia Shield
 • Xiomi Mi Boksi
 • Xiomi Mi Stick
 • Firestick
 • Android Boksi
 • Mobiili
 • Tabletti

Sovellus on ladattavissa Play Storesta ja Appstoresta.

Perfect IPTV on, kuten se kuulostaa, täydellinen IPTV-sovellus, joka on helppo ottaa käyttöön, jossa on hyvä käyttöliittymä ja hyvä vakaus, ja se on saatavilla useimmille laitteille, mikä on epätavallista.

Sovelluksen avulla voit ladata kanavia seuraavilla tavoilla:

 • M3U-linkki
 • Xtream Codes API (Käyttäjänimi)

On suositeltavaa, että lataat IP-TV-soittolistan Xtream-koodin API:n avulla (eli käyttäjätunnuksella, salasanalla ja portaalin URL-osoitteella, jonka saat meiltä oston tai ilmaisen kokeilujakson yhteydessä). Perfect IPTV on yksi viime vuoden ladatuimmista IPTV-sovelluksista Apple TV:lle.

Vaihe 1

Käynnistä sovellus ja napauta”Xtream codes API”.

Perfect IPTV Apple TV Steg 1 Svensk IPTV

Vaihe 2

Klikkaa plus-merkkiä tai”Lisää soittolistaan” ja täytä tiedot, jotka sait meiltä sähköpostitse.

Perfect IPTV Apple TV Steg 2 Svensk IPTV

Vaihe 3

Kun olet tallentanut uuden luettelon, napauta sitä. Tässä tapauksessa luettelon nimi on”CHANNELS”.

Mistä voin ladata sovelluksen?

Sovellukset voi ladata laitteeseen Play Storesta ja Appstoresta.

Lataa sovellus kuitenkin vain hyvämaineisesta lähteestä, kuten heidän verkkosivustoltaan, johon olemme linkittäneet sekä edellä että alla, tai Appstoresta tai Play Storesta. Tämä johtuu siitä, että jos et ole varovainen, voit vahingossa ladata viruksen.

Lataa Perfect IPTV seuraavalle laitteelle klikkaamalla alla olevaa tekstiä:

Mitä laitteita voin käyttää?

Apple TV

Perfect IPTV Apple TV:n kanssa toimii hienosti. Aiemmin se oli kuitenkin parempi, kun ei ollut enää vaihtoehtoja paremmille sovelluksille. Vaikka sovellus on ladattavissa Apple TV:lle, käyttöliittymä ei ole paras mahdollinen eikä käyttökokemus ole paras mahdollinen. Edes grafiikat eivät ole olleet samat, sillä kuvan muoto voi vaihdella versiosta riippuen. Sen sijaan on suositeltavaa käyttää IPTVX-sovellusta Apple TV:n kanssa.
[custom-step-guide id=”12913″]

Smart TV

Perfect IPTV ja Smart TV ovat loistava yhdistelmä aloittelijoille tai silloin, kun muita vaihtoehtoja ei ole saatavilla. Sovellus toimii suhteellisen sujuvasti televisiossa, koska se on suunniteltu toimimaan hyvin kaikilla laitteilla. Sovellus on käytettävissä useimmissa LG:n, Sonyn, Samsungin ja Philipsin televisioissa, joissa on Android-pohjainen järjestelmä. Vaikka sovellus toimisikin hyvin laitteesi kanssa, on suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Tivimate.
[custom-step-guide id=”12913″]

Nvidia Shield

Perfect IPTV Nvidia Shield avulla on siis nopea ja helppo ratkaisu, sillä se on helppo ottaa käyttöön. Vaikka sovellus toimisi hyvin laitteesi kanssa, on suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Nanomid.

Android Boksi

Perfect IPTV Android Boksin kanssa toimii aluksi hienosti. Vaikka sovellus toimisikin hyvin laitteesi kanssa, on suositeltavaa käyttää sen sijaan parempaa sovellusta, kuten Tivimate, koska siinä on parempi käyttöliittymä ja vakaammat palvelimet.

Xiomi Mi

Perfect IPTV Xiomi Mi S Boksilla tai Xiomi Mi Stickillä, ne eivät valitettavasti ole parhaita laitteita IPTV-katseluun verrattuna esimerkiksi Apple TV:hen. Tämä johtuu siitä, että molempien laitteiden prosessori ei ole vahvin. Jos haluat katsoa IPTV:tä Xiomi Mi -laitteilla, se on tietysti mahdollista ja kokemus voi silti olla hyvä. Jos kuitenkin etsit vakaampaa, joustavampaa ja pitkäaikaisempaa ratkaisua, tämä lähestymistapa ei ole suositeltava.

Formuler Boksi

Perfect IPTV Formuler Boksin kanssa toimii melko hyvin. Formuler-laatikko on kuitenkin luotu hieman erilaiseksi Android-laatikoksi IPTV:tä varten, sillä sillä on oma IPTV-sovellus MyTVOnline. MyTVOnline-sovellukset ovat parempia kuin Formuler-laitteiden Perfect-sovellus, ja siksi on suositeltavaa käyttää niitä.
[custom-step-guide id=”12913″]

Mobiili

Perfect IPTV with Mobile on nopea ja helppo ratkaisu, jolla pääset alkuun hetkessä. IPTV matkapuhelimessa sovelluksen avulla on hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos haluat katsoa televisiota liikkeellä. Sen sijaan iPhonessa suositellaan IPTVX-sovellusta ja Android-pohjaisissa matkapuhelimissa IPTV Player-sovellusta.

Tabletti

Perfect IPTV with Tablet on nopea ja helppo ratkaisu, jos haluat päästä nopeasti alkuun iPadilla tai Android-pohjaisella tabletilla. IPTV tabletilla sovelluksen avulla on hyvin yksinkertainen ratkaisu television katseluun liikkeellä. Jos sinulla on iOS-laite (iPad), IPTVX-sovellusta suositellaan sen sijaan. Jos sinulla on Android-pohjainen tabletti, suosittelemme sen sijaan IPTV Player-sovellusta.
[custom-step-guide id=”12959″]

Perfect IPTV FAQ

Kuinka asentaa PerfectIPTV Smart TV:hen?

Voit asentaa sovelluksen älytelevisioon (Samsung, Google TV, LG tai muu merkki) lataamalla sovelluksen ensin Play-kaupasta. Kun olet tehnyt tämän, lue ohjeet siitä, miten sovellus toimii kyseisessä laitteessasi. Pyydä sitten ilmainen testi klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Onko Perfect IPTV ilmainen?

Kyllä, sovellus on ilmainen. Suosittelemme kuitenkin, että ostat noin 69 kruunun hintaisen premium-version, sillä se avaa joitakin hyviä ominaisuuksia ja poistaa uskomattoman ärsyttävät mainokset.

Miten saada tekstitys PerfectIPTV:hen?

Sovelluksen tekstitykset ovat käytettävissä painamalla kaukosäätimen punaista painiketta. Monet ovat kuitenkin raportoineet, että sovelluksen myöhemmät versiot eivät enää tue tekstityksiä. Siksi suositellaan toista sovellusta.

Perfect IPTV-tekstitykset

Valitettavasti tekstitys toimii huonosti tässä sovelluksessa. Jos tekstitys on sinulle tärkeää, valitse toinen sovellus.

Useimmissa nimikkeissä on tekstitys, joka latautuu automaattisesti kanavien mukana, kun käynnistät sovelluksen. Jos joillakin kanavilla ei ole tekstitystä, niin valitettavasti ei ole, vaikka useimmilla onkin. Joissakin tapauksissa voit ladata tekstityksiä omista lähteistäsi, mutta emme suosittele tai tarjoa tukea tähän, koska keskitymme tärkeämpiin tehtäviin asiakkaillemme.

Jos haluat tietää lisää sovelluksen tekstityksestä, se on yleensä googletuksen päässä, josta voit lukea lähinnä sovelluksen valmistajan omilta verkkosivuilta. Toivotamme sinulle onnea! Jos tarvitset apua, olemme aina täällä! Yhteenvetona voidaan kuitenkin todeta, että tekstitys ei ole paras mahdollinen tässä sovelluksessa.