Menu

IPTV World

IPTV Worldin avulla voit suoratoistaa kanavia IPTV-laitteellasi.

Sovelluksen avulla pääset helposti alkuun ja voit käyttää kaikkia maailman kanavia!

Maailman IPTV Apple TV:ssä

Sovellus toimii hyvin Apple TV. Apple TV on laite, johon voi asentaa World IPTV -sovelluksen ja monia muita sovelluksia ja jota voi käyttää television katseluun. Suosittelemme kuitenkin aina poistamaan tarpeettomat sovellukset, joita ei käytetä, ja hankkimaan hieman uudemman mallin, sillä useimmat IPTV-luettelot ovat nykyään hyvin laajoja ja sisältävät satoja tuhansia nimikkeitä, kuten kanavia, elokuvia, sarjoja, dokumentteja jne.

Ohjeet asennuksen suorittamiseen löytyvät täältä. Yleensä kestää noin 5-15 minuuttia päästä alkuun, kun yrität saada TV-kanavat Apple TV:hen. Jos kuitenkin jäät jumiin ja tarvitset apua, voit aina ottaa yhteyttä tukitiimiimme.

Kokeile IPTV:

Nyt sinun on aika pyytää meiltä ilmainen testi painamalla painiketta. Suosittelemme aina, että ostat 3-6 kuukautta ilmaisen kokeilujakson jälkeen, jotta voit testata tuotteita kunnolla, sillä valikoimamme on valtava. Lue lisää valikoimastamme täältä.

Huomaa, että testit ovat aktiivisia vain yhden tunnin ajan huijaamisen estämiseksi. Pyydä ilmaista kokeiluversiota vain, jos sinulla on todella aikaa testata kanavia kaikessa rauhassa. Testin tarkoituksena ei ole antaa sinulle aikaa katsoa jalkapallo-ottelua tai vastaavaa, vaan antaa sinulle vain nopea käsitys. Tässä näet

ohjeet

.

Mitkä yksiköt?

IPTV Worldia voi käyttää useilla laitteilla. Alla on joitakin esimerkkejä.

Jos etsit parasta IPTV-kokemusta Jos katsot paljon televisiota, on aina suositeltavaa ostaa Apple TV:n tai TVIP-boksin kaltainen laatikko. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tätä vaihtoehtoa, voit käyttää sovellusta seuraavilla laitteilla.

IPTV World toimii loistavasti tabletilla ja iOS:llä. Jos haluat kokea kaiken, kannattaa ostaa vähintään kuukausi, sillä valikoima on valtava.

Muista, että testimme ovat vain tunnin mittaisia, joten käytä testistä kaikki mahdollinen irti ja suunnittele etukäteen, jotta testi ei lopu kesken.

Usein kysytyt kysymykset

  • Miten sovellus asennetaan?
  • Miten saada tekstitys?
  • Mistä sovelluksen voi ladata?
  • Miten EPG:tä käytetään?
  • Miten sovellus palautetaan?

Kaikkiin kysymyksiin vastataan ohjesivullamme. Napsauta sovellusta/laitetta, josta haluat lukea, ja löydät sieltä vastaukset kysymyksiisi. Täältä näet meidän

ohjeet

.

Lue opas huolellisesti, jotta vältät ongelmat asennuksessa, sillä tärkeitä osia voi jäädä huomaamatta, jos ne ohitetaan.

4K-laatu odottaa...

Yhteenvetona kaikesta suosittelemme, että ostat mieluiten uuden laitteen. Sitten käydään läpi perusasetukset ja yhdistetään laite internetiin. Lataa sovellus ja pyydä ilmainen kokeiluversio tai osta meiltä 1-12 kuukauden paketteja.

Nauti, kanavat, elokuvat, sarjat, dokumentit + kaikki PPV-tapahtumat!

IPTV World EPG

Sähköinen ohjelmaopas (EPG) on saatavilla sovelluksessa. Monissa sovelluksissa sinun on manuaalisesti kopioitava ja liitettävä EPG-linkki (XML), jonka saat meiltä oston yhteydessä.

Jotkin sovellukset kuitenkin hakevat EPG-tiedot, kun kirjaudut sisään Xtreamcoden API:n kautta, eikä sinun tarvitse lisätä mitään manuaalisesti. Jos sovelluksesi voi hyväksyä vain M3U-linkkejä, sinun on todennäköisesti ladattava xml-epg-linkki manuaalisesti.

Tekstitys

Useimmissa nimikkeissä tekstitys ladataan automaattisesti kanavien mukana. Jos joillakin kanavilla ei ole tekstitystä, niitä ei valitettavasti ole saatavilla. Useimmissa on kuitenkin tekstitys. Joissakin tapauksissa voit ladata tekstityksiä omista lähteistäsi. Emme kuitenkaan tarjoa tähän tukea, sillä keskitymme asiakkaidemme kannalta tärkeämpiin tehtäviin.

Jos haluat tietää lisää sovelluksen tekstityksestä, se on yleensä vain googletuksen päässä.